Risotto z ziołami oregano i lubczykiem. Festiwal Kwiatów Jadalnych Hortulus 2021 [FILM]

KoszalinInfo TV: W sobotę, 17-ego i niedzielę 18- lipca 2021 roku w Ogrodach Hortulus Spectabilis w Dobrzycy niedaleko Koszalina, odbywa się VI Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych.

 

Szef Kuchni z Koszalina, Paweł Romankiewicz gotuje risotto z sosem śmietanowym i oregano, oraz risotto z lubczykiem. To jeden z wielu pokazów kulinarnych na tegorocznym Kulinarnym Festiwalu Kwiatów Jadalnych w Ogrodach Hortulus w Dobrzycy.

 

 

KLIKNIJ
Geodeta Koszalin

mm

Sandra Dowhun

Jestem absolwentką studiów licencjackich na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna. Ukończyłam również studia magisterskie na kierunku Europeistyki. Interesuję się fotografią i montażem filmów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *